Hvordan legge en ny bruker på Microsoft 365

1. Gå til Microsoft 365 administrasjonssenter - Aktive brukere (office.com) / Alternativt kan du finne administrasjonssenteret inne i portal.office.com og navigere til brukere - aktive brukere

2. Klikk på "Legg til en bruker"

3. Følg instruksjonen:

4. Sørg for at brukeren du legge til får tildelt riktig lisens.

5. Gå igjennom rettighetene til brukeren. Skal brukeren ha administratorrettigheter eller ikke? Dette kan du velge på steg 3 slik: