Hvordan legge til ditt eget domene på Microsoft 365

1. Gå til Microsoft 365 administrasjonssenter - Aktive brukere (office.com) / Alternativt kan du finne administrasjonssenteret inne i portal.office.com og navigere til brukere - aktive brukere

2. Trykk på "Vis alle"

3. Under instillinger trykk "Domener"

4. Klikk på legg til domene

5. Skriv inn ditt domenenavn. For å kunne legge det til må du ha være administrator hos din registrar eller DNS manager (Eks. Cloudflare)

6. Klikk på "Bruk dette domenet"

7. Du vil nå bli spurt om å bekrefte eierskapet til domenet. Hvis Microsoft kjenner igjen domeneverten din kan du trykke "Bekreft".

8. Du vil bli sendt videre til innlogging hos verten din. Logg inn.

9. Etter du har logget inn, må du autorisere DNS records fra Microsoft. I de fleste tilfeller skjer dette automatisk ved at du trykker "Authorize"

10. Når du får spørsmål om hvordan du vil koble til domenet, klikker du bare videre med mindre du ønsker å endre DNS-poster (Avanserte brukere)

11. Du vil igjen bli sendt til din domenevert for å autorisere handlingene. Her kan du igjen klikke Authorize.

12. Gratulerer! Du har nå lagt til ditt domene i Microsoft 365.

Nå kan du se ditt domene under instillinger - Domener som godkjent.