La oss snakke

Ikke vær sjenert, fortell oss om hvem dere er, så finner vi ut det beste alternativet for prosjektet deres. Opplever du noen problemer med tjenesten din eller du har noen spørsmål rundt denne, ber vi deg om å kontakte oss via ditt kundepanel slik at vi får gitt deg best hjelp!

Våre webservere befinner seg i Irland og litt utenfor Oslo på datasenterene til Microsoft. I gjennom vår partneravtale med Microsoft sørger vi for at din data er lagret trygt, med en eksepsjonell redundancy.

Betaling hos oss er enkelt og trygt. Vi tilbyr kortbetaling og på vårt kundesenter, dette trekkes automatisk hver måned til tjenesten avsluttes, eller i det intervallet som er valgt. Faktura er også noe vi kan tilby. Ønsker du en fakturaløsning, ta kontakt med [email protected]

Vi samarbeider med flere flinke Web-Byråer, som jobber tett med våre tjenester. Ta kontakt, så kan vi snakke litt om deres behov! 

På alle våre tjenester utenom basic 2 og 5 kjøres det daglige backups etter 7/30 backup plan. Har du problemer med ditt webhotell å ønsker og revertere, må du ta kontakt i gjennom vårt kundepanel

Vårt engasjement

Vi brenner for at våre kunder skal lykkes på nett.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vår visjon
Vårt oppdrag

Partnere & løsninger

From Blog

Interessante artikler

Feil brukernavn eller passord