Nordix Media blir til Gait

Selskapet Nordix Media Group AS ble opprettet i 2016, og vi har holdt på med web i over fire år. Vi har lang erfaring innen webutvikling, drift og service.

Underveis som Nordix Media Group har vokst seg større og menneskene bak har utviklet sin kompetanse ytterligere, var det på tide å spisse ned på bransjen vi driver i, og starte å løse et større og dypere problem enn hva vi gjorde før. Med dette ønsket vi å sette en ny identitet over våre tjenester og introdusere et av markedets beste alternativ til lynrask hosting og webhotell-tjenester. Endelig kan vi annonsere et navneskifte og rebranding, hvor Nordix Media Group AS blir til Gait AS.

Grunnlaget for navneendringen

Som Gait blir vi er en ny og innovativ leverandør av web teknologi og tjenester knyttet til digitalisering. Det digitale markedet gjør store fremskritt, og vi legger til rette for å hjelpe bedrifter å holde seg konkurransedyktig. Tjenestene våres øker blant annet kundetilfredshet, bærekraftighet, effektivitet og synlighet for våre samarbeidspartnere og kunder.

Dette er et viktig steg i vår prosess som selskap, men kanskje viktigst av alt for våre eksisterende og nye kunder. Det å skifte navn og endre selskapets identitet er ikke noe som har vært enkelt, men vi har endelig startet løpet og krysset våre første milepæler. Det vi brenner for i Gait har vi alltid brent for i Nordix Media, og dette mener vi er viktig.

Veien hit har vært lang og krevende, og vi har gjennomgått en stor endringsprosess. Det ligger mye historie bak Nordix, noe vi kommer til å bære videre i vår ryggsekk langt frem i tid. Når bedrifter og konsern snakker om omstillingsprosesser og “rebranding”, som det så pent heter, er det ofte snakk om å sette nytt lys over nye tjenester og ny teknologi. Og det er ikke noe unntak for oss, da det kommer mye nytt med Gait.

Nye partnerskap, og tilgang på verdensledende teknologi

Både som et selskap, og som privatpersoner, har vi alltid hatt et brennende interesse for teknologisk utvikling og digitalisering. Driven om å gjøre en forskjell for bedrifter ved hjelp av digitale verktøy og digitale metoder har alltid stått sentralt, og nå har vi tatt tak i et problem vi mener ligger dypt inn i et ellers høyt digitalisert samfunn.

Sammen med navneendringen har vi også inngått en rekke partnerskap med verdensledende selskaper innen web og digitale løsninger, blant annet Microsoft, LiteSpeed, Acronis og Plesk, hvilket gjør det mulig for oss å levere teknologi som er bransjeledende og av høykvalitet. Du kan lese mer om oss her.

Problemet

Så hva mener Gait at er problemet på markedet i dag?

Jo, hastighet og sikkerhet på websider, skalerbarhet og ikke minst, synlighet og tilgjengelighet. Dette er alle faktorer som sluttkunde sjeldent tenker på, eller burde trenge å tenke på. Derimot er det problemer som digitale forretningsmodeller eller forretninger generelt stadig blir utfordret på. Hva skjer når en liten bedrift blomstrer sin digitale forretning, men teknologien og systemene ikke lenger samsvarer forespørsel; en utrolig aktuell problemstilling i en moderne forretningsidé.

Trege nettsider
Tålmodigheten til oss mennesker blir stadig satt på prøve, og hastighet blir for hver dag som går en viktigere faktor for å vinne konsumentene på markedet.

Skalering
Når det kommer til skalering kan det ofte bli et problem når ting først skyter fart. Det er viktig at det ligger tilrettelagt for skalering allerede i grunnmuren.

Sikkerhet & Redundancy
Nedetid er det ingen som liker eller tjener penger på, heller ikke angrep fra uvedkommende. I samsvar med utviklingen av teknologi, blir også angrepene mer avansert.

Brukervennlighet
Krevende prosesser, uoversiktlighet, flere ledd å forholde seg til. Tjenester som dette har tidligere krevd mer kompetanse enn folk flest har.

“1-second delay reduces page views by 11%

Google page load time study

Dette er et godt eksempel på skummel statistikk som ikke mange er klar over når de driver over digitale medium, og et av grunnlagene til våre tjenester. Du kan lese mer om hvorfor hastighet på nettsider er viktig her.

Løsningen

En helt ny platform – gait kundeområde

Det starter med en bærekraftig og solid grunnmur – hvis ikke en solid grunnmur er på plass, vil heller ikke huset klare å stå.

For å gjøre våre tjenester enklere for eksisterende kunder, nye kunder og partnere har vi utviklet et helt eget kundeområde som er enkelt og intuitivt å bruke. Målet med dette er at kunder skal kunne administrere alle sine tjenester hos oss, eller at eksterne utviklere enkelt kan få tilgang til vår teknologi og byggeklosser.

Gait har analysert og lyttet til dagens behov og forventninger på markedet, med dette har vi også skreddersydd en løsning som legger stor vekt på: Hastighet og optimalisering, brukervennlighet og tilgjengelighet, skalerbarhet og effektivitet, trygghet og sikkerhet i alle ledd, samt oversiktlighet og enkel administrasjon. Løsningen til Gait øker kundeopplevelsene, som igjen skaper verdi for deg, dine kunder, og dine kunders kunder. Ved hjelp av lynrask innlastning på nettstedet/nettbutikken, vil kundetilfredsheten til besøkende på nett øke, noe som fører til en høyre konverteringsrate. En høyre konverteringsrate vil resultere i at mål og budsjett som er satt, blir nådd.

Hvorfor velge Gait?

Vi brenner for å levere fremtidens digitale verktøy og drift rettet mot bedrifter. Ønsket er å kunne bidra til vekst og bærekraft hos selskaper, og skape ringvirkninger utad i samfunnet.

Våre eksisterende kunder har sett en stor nedgang i innlastningstiden og konverteringsraten sin på nettstedene sine etter de flyttet til oss. Innlastningstiden som tidligere var 6-7 sekunder, før de kom til oss, er nå nede på under 1 sekund. Hastighet er en nøkkelfaktor, spesielt innen SEO, og her kan du lese mer om hvorfor riktig tjenestevalg innen hosting er essensielt for å oppnå de resultatene du ønsker.

Dine fordeler med Gait som leverandør

✓ Gratis Flytting
Trenger dere hjelp med flytting av nettstedet fra et webhotell over til Gait? Vi hjelper dere gratis.

✓ Maksimal Hastighet
Vi vet at hastighet er en nøkkelfaktor for å oppnå suksess på nett, og hos oss er dette høyt prioritert. Gait leverer markedsledende hastigheter til sine kunder.

✓ Sikkerhet, Redudancy & GDPR
Deres sikkerhet er den absolutt høyeste prioriteten vår. Dere kan være trygge på at deres, og deres kunders data lagres trygt hos Gait.

✓ WordPress Toolkit
Alle Gait sine kunder har tilgang ti WordPress Toolkit. Dette gjør installasjon og behandling av WordPress veldig enkelt, og ekstremt effektivt.

✓ Kompetanserike Konsulenter
Vi har høy kompetanse innenfor en rekke områder, spesielt knyttet til IT, drift, sikkerhet og digitale løsninger. Hos oss får du en egen konsulent som vil bistå med den hjelpen du trenger.

Partnerskap

Som Gait har vi gjort det mulig for selskaper å inngå et partnerskap med oss. Dette partnerskapet inkluderer eksklusiv tilgang til våre verktøy og tjenester.

Dine fordeler som partner med Gait

Økt kundetilfredshet
Våre løsninger er fremtidsrettet, og tar høyde for de forventningene konsumentene på dagens marked har. Dette gjør deg attraktiv på markedet ved å kunne tilby dine kunder våre skreddersydde løsninger.

Oppnå en fast inntektsstrøm
Et partnerskap med Gait vil gi dere gunstige priser, og muligheten til å bygge opp en fast inntektsstrøm på relevante tjenester som dere kan tilby til deres kunder.

Tilgang til bransjeledende teknologi
Vi sørger for skreddersydde og bærekraftige løsninger, med lynraske hastigheter, ved hjelp av ny teknologi.

Enkelt og brukervennlig administrasjonspanel
Alt på et sted, med tilgjengelig support, hvis det skulle være nødvendig. Et brukerpanel som selv den med lite kompetanse innen området kan bruke og forstå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Feil brukernavn eller passord