Riktig valg av hosting leverandør er avgjørende

En av de viktigste faktorene som påvirker hastigheten på nettstedet ditt er selve hosting leverandøren. Hvem du velger som leverandør av dine tjenester, vil ha stor betydning for hvordan du lykkes i den digitale verden. En god hosting leverandør vil minimere antall nettstedssvikt, og gi deg økt synlighet og økt trafikk. Dessverre er det ytterst få som virkelig forstår viktigheten av det. Vil du finne ut mer om dette, trykk her.

Selv om du gjør alt for å øke hastigheten på innlastingen av nettstedet ditt, i håp om å oppnå økt SEO og konvertering, hjelper det ikke hvis webhotellet du benytter deg av er for tregt til å yte det. Hovedoppgavene til en hosting leverandør er å spare deg for tid, redusere kostnader og øke brukeropplevelsene til dine besøkende.

Google prioriterer hastighet høyt i sine rangeringsfaktorer

Allerede tilbake i 2010 kunngjorde Google at de ville inkludere sidehastighet som en av rangeringsfaktorene i søkeindeksen sin. Hvis du vil at nettstedet du så hardt har jobbet med å bygge skal oppnå høye rangeringer hos Google, er du nødt til å velge et raskt webhotell som er tilgjengelig, og som har optimalisert og tilrettelagt for rask ytelse og skalering. Sidehastighet refererer til sideinnlastingstiden, eller den tiden det tar før innhold vises på en bestemt webside på brukerens skjerm. Det er en av de viktigste faktorene i Googles rangeringsalgoritme, og det er ikke noe tegn på at den bremser.

Nettstedshosting spiller en veldig relevant rolle når det kommer til posisjoneringen av nettstedet ditt i ulike søkemotorer. Hvis du vil drive en vellykket online virksomhet på dagens marked, bør du ha forståelse for hvorfor en rask hosting server er nødvendig, og hvorfor hastighet er en avgjørende faktor for suksess.

En vellykket SEO strategi

Synlighet + Hastighet + Gode brukeropplevelser = Høyre konverteringsrate

Lastehastigheten til nettstedet ditt bør være en topp prioritet når det gjelder å skape gode brukeropplevelser. Forventninger til konsumenter de siste årene har økt betraktelig, og det er derfor viktig at disse forventningene blir møtt. Gode brukeropplevelser hos dine besøkende vil være med på å øke konverteringsraten, som igjen vil gi et økt resultat og et godt omdømme. Det kan ikke understrekes nok hvor utrolig viktig hastigheten til et metrisk nettsted er, og hvordan nettstedshastigheten påvirker en rekke digitale markedsføringskanaler når det gjelder brukeropplevelse og konvertering.

Nettstedshastigheten påvirker ikke bare brukeropplevelsen, men også sidetrafikken og søkerangeringen, og er derfor en avgjørende del av en vellykket SEO-strategi. En kombinasjon av nettstedets hastighet og designelementer kan hjelpe nettstedet ditt til å øke trafikken og konverteringsraten. Optimalisering av hastighet på nettstedet fører til en økning i antall konverteringer og SEO fordi et raskere nettsted er mer attraktivt for brukere og søkemotorer.

Med andre ord vil det si at å tilpasse hvordan nettstedet ditt lastes inn, ikke bare vil forbedre den generelle brukeropplevelsen, men også bidra til å forbedre rangeringen av nettstedet i søkemotorer.

Forholdet mellom elementer i nettstedets brukervennlighet og kundelojalitet er nært knyttet til nettstedet KPI, som inkluderer sidehastighet, lastetid og nettstedets respons på brukerforespørsler. I en hypotetisk modell for optimalisering av nettstedshastighet blir egenskaper som tillit til nettstedet, interaktivitet og informasjonsrelevans betraktet som en delmengde av nettstedets brukervennlighet for sluttbrukere, med tanke på disse KPI-ene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Feil brukernavn eller passord